Αυτό το "ηρωικό" Πάσχα του ΄21 ας "αρματωθούμε"

με υπομονή και καλή διάθεση

και ας τσουγκρίσουμε μόνο αυγά!

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!

Τα πρώτα Printing Awards από την Boussias Communications ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου της τυπογραφίας, των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών.
Η εταιρία μας απέσπασε 4 συνολικά βραβεία για τις 3 υποψηφιότητες που υπέβαλε, στις κατηγορίες Label Printer of the Year, Technology-Digital Printing και Labels-Digital - διακρίσεις που αφορούν υψηλή ποιότητα εκτύπωσης ετικετών και δυνατότητες

τελευταίας τεχνολογίας.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν για εμάς η απονομή του ενός από τα δύο PLATINUM βραβεία της βραδιάς, που αποσπάσαμε με την συμμετοχή στην κατηγορία Technology - Digital Printing.
Πρόκειται για ετικέτες πελατών μας με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, με επιπλέον χαρακτηριστικά : ιριδίζον foil ασφαλείας με μοναδικό μοτίβο, μικροεκτύπωση που καθιστά αδύνατη την αναπαραγωγή χωρίς τα πρωτότυπα αρχεία, εγγύηση αυθεντικότητας, ετικέτα που φανερώνει την παραβίαση ή το άνοιγμα της συσκευασίας, ετικέτα με συνδυασμό τρισδιάστατης αναγλυφοτυπίας με χρυσοτυπία, μεταβλητών στοιχείων, μεταξοτυπία και εκτύπωση σε αυτοκόλλητο χαρτόνι με επιπλέον βερνίκι.

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται τα προϊόντα τους, καθώς αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες στην κατάκτηση κάθε νέας "κορυφής" και όλο το δυναμικό της Ν. Καμπάς, που δίνει κάθε μέρα κάτι παραπάνω από τον καλύτερό του εαυτό!

FOODTECH 2019 - Εις το επανιδείν!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη έκθεση για την παραγωγή και τη συσκευασία τροφίμων FOODTECH 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo. Ένας νέος κύκλος εργασιών ξεκίνησε, νέες επαφές αλλά και πλήθος συνεργατών μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδειξαν γνήσιο ενδιαφέρον για τη δουλειά μας. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες που προσφέρουμε, για την ανάδειξη κάθε προϊόντος.

Ψηφιακή εκτύπωση ή συμβατική, απλή αυτοκόλλητη ετικέτα ή premium υλικά με ειδικό φινίρισμα, λίγα τεμάχια ή πολλά, όποια κι αν είναι η ανάγκη σας είμαστε εδώ για να την καλύψουμε, αποτελεσματικά και με συνέπεια, από το 1970!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που επισκεφθήκατε το περίπτερό μας και ευχόμαστε «εις το επανιδείν»!