ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ...

Η Interpack είναι πολύ περισσότερα από μία απλή έκθεση συσκευασίας. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου της συσκευασίας και κύρια πηγή έμπνευσης για ολόκληρη τη βιομηχανία που σχετίζεται με αυτήν.

 2.700 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες ιδέες τους, καινοτομίες και τεχνολογικά οράματα - όχι μόνο σε εξοπλισμό και μηχανήματα συσκευασίας και μεταποίησης, αλλά και σε εργαλεία παραγωγής για υλικά συσκευασίας, και υπηρεσίες για το σύνολο της βιομηχανίας .

 Από τις 8 έως τις 14 Μαϊου, στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας, οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την παραγωγή προϊόντων και υλικών, τόσο για την ίδια τη συσκευασία ενός προϊόντος, όσο και για τη διανομή του, τη διασφάλιση της ποιότητάς του και την προστασία του καταναλωτή, για τους κλάδους τροφίμων, ποτών, φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών ακόμη και βιομηχανικών προϊόντων.

 Από την Ελλάδα, 100 προϊόντα όλων των κλάδων, που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους, την αισθητική και την καινοτομία τους, θα εκτεθούν στο περίπτερο του ελληνικού design συσκευασίας που φιλοξενείται σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους της έκθεσης, το Ιnnovationpark Packaging Hall, δηλαδή στην αίθουσα της καινοτομίας.

www.interpack.com