ΣΥΝΕΔΡΙΟ FINAT 2014 - Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΡΑΦΙ…

Tο συνέδριο του FINAT αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία των ετικετών, και είναι η σημαντικότερη διοργάνωση για την ανταλλαγή γνώσεων, τη δικτύωση και την έμπνευση μεταξύ των σημερινών και των μελλοντικών ηγετών των επιχειρήσεων του κλάδου, αλλά και ανάμεσα σε προμηθευτές, αναλυτές και παρατηρητές από ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Το Συνέδριο, θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 5 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 7 Ιουνίου στο Μόντε Κάρλο, με θέμα «Η μάχη της απήχησης στο ράφι – Επιτυχημένες Στρατηγικές για τη Βιομηχανία της Ετικέτας". Η φετεινή χρονιά σηματοδοτεί το πρώτο βήμα για τον σταδιακό μετασχηματισμό του, έτσι ώστε να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για αλληλεπίδραση και διάλογο σχετικά με θέματα υψηλού ενδιαφέροντος για το μέλλον των αυτοκόλλητων ετικετών, του δημιουργικού και της ταυτότητας των προϊόντων.

Όπως θα αποκαλύψουν επισκέψεις σε σύγχρονα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ευρώπη, η μάχη για “το μάτι του καταναλωτή” μεταφράζεται όλο και περισσότερο σε μια μάχη για την πιο ελκυστική αλλά και οικονομικώς αποδοτική λύση για τη διακόσμηση του προϊόντος.

Για να παραμείνουμε λοιπόν στην κορυφή του παιχνιδιού, πρέπει να είμαστε ενήμεροι όχι μόνο για τις τάσεις και τις εξελίξεις στον δικό μας τομέα αρμοδιότητας – την ετικέτα -  αλλά και για οτιδήποτε θα οδηγήσει τις εξελίξεις σε πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

Το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία!