ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ...

..επιστρέψαμε και φέτος από τον διεθνή διαγωνισμό FINAT International Label Competition και η χαρά μας δεν περιγράφεται!

Η εταιρία μας έλαβε μέρος με 4 ετικέτες και απέσπασε συνολικά... 5 βραβεία, μεταξύ των οποίων και μία από τις ανώτερες διακρίσεις της διοργάνωσης (Judges Award), που αξιολογείται και απονέμεται απευθείας από τους κριτές του διαγωνισμού, ανεξαρτήτως κατηγορίας συμμετοχής.
Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου του FINAT, που πραγματοποιήθηκε στο Amsterdam, από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου.

Πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, όπου οι ετικέτες βραβεύονται για τον τρόπο παραγωγής και την τελική ποιότητα εκτύπωσης, με κριτές διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου και αυστηρά κριτήρια που ορίζονται από τον Διεθνή Οργανισμό FINAT (World-wide Association for Self- Adhesive Labels and Related Products). 

Είναι μεγάλη τιμή και μας γεμίζει υπερηφάνεια να βλέπουμε τη δουλειά μας να αναγνωρίζεται και τις αξίες μας να επιβραβεύονται. Όπως αποτελεί μεγάλη χαρά να επιβραβεύονται έτσι και οι πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται τα μοναδικά προϊόντα τους και μοιραζόμαστε το ίδιο μεράκι και το ίδιο πάθος γι' αυτό που κάνουμε.  
Τους ευχαριστούμε!

Οι ετικέτες μας που βραβεύτηκαν είναι:

1. Σειρά ετικετών ANASSA, της εταιρίας ANASSA Organics :
   Judges Award
2. Σειρά ετικετών ANASSA, της εταιρίας ANASSA Organics :
   1ο Βραβείο στην κατηγορία "Sets of labels"
3. Ετικέτα Greek Saganaki, της εταιρίας ODYSEA :
    1ο Βραβείο στην κατηγορία "Rotary Letterpress"
4. Ετικέτα ελαιολάδου Miterra, της εταιρίας Minoan Gaia :
    1ο Βραβείο στην κατηγορία "Food products"
5. Ετικέτα ελαιολάδου Kosteas & Tzavaras BIO, της εταιρίας Kosteas & Tzavaras Family :
    Τιμητική διάκριση στην κατηγορία "Food products"