ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...

...να επιστρέφουμε με γεμάτες αποσκευές!

Φέτος, η συμμετοχή μας στον Διεθνή Διαγωνισμό “FINAT Label Competition 2017” μας έφερε 4 συνολικά διακρίσεις, δύο 1α Βραβεία και δύο Τιμητικές Διακρίσεις. Το λάδι “μας”, το ξύδι “μας” και το μέλι “μας” κατέκτησαν :

1ο Βραβείο στην κατηγορία “Printing processes - Rotary Letterpress”

για την ετικέτα AGROVIM - ILIADA Olive oil KALAMATA PDO
 

1ο Βραβείο στην κατηγορία “Sets of Labels”

για τις ετικέτες GAEA Greek Vinaigrette, Barrel Aged Vinegar, Ancient Greek Balsamic, Ξύδι Παλαιωμένο με Πετιμέζι.
 

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία “Printing processes - Rotary Letterpress”

για την ετικέτα GAEA Fig Vinaigrette
 

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία “Food Products”

για την ετικέτα MINOAN GAIA - MITERRA Cretan Thyme Honey
 
Αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι που η δουλειά μας αναγνωρίζεται κι επιβραβεύβεται, αλλά ταυτόχρονα αισθανόμαστε και τυχεροί που έχουμε συνεργάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Αυτά τα βραβεία – όπως άλλωστε κάθε διάκριση – είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και στενής συνεργασίας μιας ολόκληρης ομάδας και αποτελούν κίνητρο να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, όπως εργαζόμαστε εδώ και 47 χρόνια!
 
Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύονται και μοιράζονται μαζί μας την ιστορία και τις αξίες που βρίσκονται πίσω από κάθε μοναδικό προϊόν τους.
 

1ο Βραβείο

"Printing processes - Rotary Letterpress”


Ένα διεθνώς βραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, της εταιρίας AGROVIM, ξεχωριστής γεύσης και ποιότητας, φρουτώδες και ισορροπημένο. Γεννημένο στις ηλιόλουστες πλαγιές του Ταϋγέτου και πασπαλισμένο από το άρωμα της Μεσογείου, αυτό το ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας, θα ικανοποιήσει τη γεύση του πιο απαιτητικού δοκιμαστή! 
 

1ο Βραβείο

“Sets of labels”
 
Μια σειρά από προϊόντα, της εταιρίας GAEA, που συνδυάζουν ελαιόλαδο, βαλσαμικό ξύδι και πετιμέζι, εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, θα μετατρέψουν το μαγείρεμα σε τέχνη! Μια μοναδική σειρά από 100% φυσικά προϊόντα, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, που τα καθιστούν ιδανικά για καθημερινή απόλαυση.
 

Τιμητική Διάκριση

“Printing processes - Rotary Letterpress”
 
 

Παλαιωμένο ξύδι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και σύκο συνθέτουν ένα γλυκόξινο άρτυμα που συνδυάζει φυσικά υλικά με μακροχρόνια γαστρονομική παράδοση. Ένα προϊόν της εταιρίας GAEA, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! 
 

Τιμητική Διάκριση

“Food Products”
 
Θυμαρίσιο μέλι Κρήτης με αρωματικά φυτά και πεύκο, ξεχωριστό άρωμα και υψηλή διατροφική αξία. Ένα εξαιρετικό μέλι της εταιρίας MINOAN GAIA, που συγκεντρώνει όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά της τοπικής βιοποικιλότητας.