Συμμετοχή στην Έκθεση SYSKEVASIA 2018

Η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics SYSKEVASIA 2018, ανοίγει φέτος τις πόρτες της για 16η φορά, από 12 έως 15 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, πλαισιωμένη από νέες καινοτομίες, εξαγωγικό προσανατολισμό και "γιορτινή διάθεση" καθώς συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά!

Η εταιρία μας θα βρίσκεται και πάλι εκεί, στην Αίθουσα 2 - Περίπτερο C8, με νέες ιδέες και λύσεις για κάθε αυτοκόλλητη ετικέτα.

Αυτή τη φορά η Syskevasia θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα αλλά σε διαφορετικές αίθουσες με την έκθεση Plastica 2018 (10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης).

Εξασφαλίστε τη δωρεάν είσοδό σας στον χώρο της έκθεσης, γρήγορα και απλά, κάνοντας online προεγγραφή ΕΔΩ και θα λάβετε ηλεκτρονικά την πρόσκλησή σας.

Εναλλακτικά, κατεβάστε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σας και εκτυπώστε τη για την είσοδό σας στον χώρο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και ημερίδες στις συνεδριακές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Έκθεσης, www.syskevasia-expo.gr Θα χαρούμε ιδιαίτέρως να σας δούμε από κοντά!